Dieta Dla Zdrowia

Zalewajka

Najszybsza zdrowa jaką znam - polecam!

Gotujemy kaszę gryczaną zgodnie z instrukcją podaną na opakowaniu dodając soli i pieprzu. Smażymy posiekaną cebulę na oliwie z oliwek. Mieszamy składniki i wsypujemy na talerz. Potrzebujemy jeszcze maslanki, kefiru lub jogurtu naturalnego. W kaszy na talerzu robimy dołeczek i zalewamy go maślanką, kefirem lub jogurtem naturalnym. Dołej z mlecznym napojem zasypujemy kaszą i wyjadamy kaszę z dołka. Czynność powtarzamy aż do zjedzenia całości kaszy :)

Pyyycha!

Autor: Nitka

Oceń artykuł

  • Ocena: 5/5
  • Głosów: 1

Komentarze (0)

    Brak komentarzy do tego artykułu.

Dodaj komentarz

Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne, gdy się zarejestrujesz!
Dodatkowo zrobimy dla Ciebie darmową analizę Twojego sposobu odżywiania.

(wymagane)

(wymagany - nie będzie wyświetlany)

(wymagany)