Dieta Dla Zdrowia

Sałatka z tuńczyka

Gorąco polecam jest przepyszna.

Puszka tuńczyka w sosie własnym (NIE w oleju)
4 ogórki kiszone
7 łyzek octu jabłkowego
1 słoiczek kaparów solonych
1 płaska łyżka pieprzu
6 cebul
1 główka czosnku
2 łyzki oliwy z oliwek

Ogórki i cebulę pokroić . Tuńczyka wraz z sosem dodac do miski oraz resztę składników. wszytko wymieszać . Odstawić na 2 h do lodówki do schłodzenia .

Podawać z pieczywem razowym świeżym lub wykonanymi grzankami z pieczywa razowego

Autor: rosalicja

Oceń artykuł

Komentarze (0)

    Brak komentarzy do tego artykułu.

Dodaj komentarz

Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne, gdy się zarejestrujesz!
Dodatkowo zrobimy dla Ciebie darmową analizę Twojego sposobu odżywiania.

(wymagane)

(wymagany - nie będzie wyświetlany)

(wymagany)