Dieta Dla Zdrowia

Roladki serowo-makrelowe

Jest to lekka, dietetyczna i smaczna potrawa np. na śniadanie, czy kolację.

Składniki:
kostka (250g-300g) twarogu chudego, mały jogurt naturalny, jedna makrela wędzona, sól, pieprz, sałata lodowa.


Wykonanie:
Ser podusić widelcem, dodać do niego mięso ryby oraz jogurt - wymieszać, doprawić do smaku solą i pieprzem.
Sałatę umyć, oddzielić poszczególne liście. Pastę z makreli nakładać na liście sałaty i zwijać liście.

Gotowe!

Autor: Nitka

Oceń artykuł

  • Ocena: 5/5
  • Głosów: 1

Komentarze (0)

    Brak komentarzy do tego artykułu.

Dodaj komentarz

Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne, gdy się zarejestrujesz!
Dodatkowo zrobimy dla Ciebie darmową analizę Twojego sposobu odżywiania.

(wymagane)

(wymagany - nie będzie wyświetlany)

(wymagany)