Dieta Dla Zdrowia

Polędwiczki w sosie musztardowym

Zapraszam do wypróbowania przepisu!

Składniki:
4 polędwiczki (plastry) wieprzowe, sól, cytryna, musztarda.
Przygotowanie: mięso nacieramy solą i sokiem z cytryny. Odstawiamy do lodówki na min. pół godziny. Po wyjęciu, smarujemy je musztardą - najlepiej ostra. Rozgrzewamy patelnię teflonową z małą ilością oleju i smarzymy nasze polędwiczki, aż będą rumiane.

Smacznego!

Autor: Stefanidos

Oceń artykuł

  • Ocena: 5/5
  • Głosów: 1

Komentarze (1)

  • Roxanna2017/04/27 20:01

    m0KqIxgri

    first-rate wr&-Itupi#8230;e’ve understand several nutrients right the following. Certainly advantage book-marking concerning time regarding. We shock simply the amount of effort a person set to produce this kind associated with wonderful training site….

Dodaj komentarz

Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne, gdy się zarejestrujesz!
Dodatkowo zrobimy dla Ciebie darmową analizę Twojego sposobu odżywiania.

(wymagane)

(wymagany - nie będzie wyświetlany)

(wymagany)