Dieta Dla Zdrowia

Pieczone brzoskwinki z orzechami i miodem

Pyszny, szybki i zdrowy deser dla tych, którzy nie mają czasu na gotowanie. Nie trzeba być mistrzem w kuchni, by zrobić takie pyszności. Sama słodycz! Sami sprawdźcie ;)

Przepis dla jednej osoby:

Składniki:

1 duża brzoskwinia
3/4 łyżki miodu pszczelego
2 orzechy włoskie

Sposób przygotowania:

Zmielone orzechy wymieszać z miodem, tak by powstała spójna masa. Brzoskwinie przekroić na pół, wyjąć pestkę, niezbyt głęboko wydrążyć, a następnie nadziać je przygotowaną masą. Na koniec ułożyć je na aluminiowej tacce. Piec w temperaturze ok 160 stopni C przez 10 minut.

Autor: Robak

Oceń artykuł

  • Ocena: 5/5
  • Głosów: 2

Komentarze (5)

  • Karan2016/03/02 14:12

    4xrItOvJN6

    I have been so beeredliwd in the past but now it all makes sense!

  • Lizbet2016/02/14 05:16

    9yyPmfxEO

    Thanks for the input, TC. It all depends on what you're loonikg for though and there's a difference in trying them on and truly riding all day in them There ARE significant differences. Less volume in the body, smaller diameter bottom hem and shorter torso are the most important aspects of the Race-fit. I own multiple samples of Voler club and race, and have handled countless fit kits that also includes both items. I don't know what else to say I won't buy any more club-fit Voler jerseys.Along with race-fit and full zip, I'll go all out and also mention that the AMP fabric (standard fabric) also does not measure up. The only way to go is the SQ-Pro fabric. I can't say enough good things about it. Voler makes fantastic product but you have to specify all the details, or you end up with the standard stuff that most clubs opt for out of convenience.I'll stop causing trouble now. Bummer that I won't own one of these jerseys!

  • Gersc2015/07/14 09:59

    YKO114VSm

    One or two to reerbmme, that is.

  • Gopal2015/07/10 01:29

    ji8L8KOs

    Minęło troszkę czasu, a ja wrcaam znowu do tematu Karpia Wigilijnego Otf3ż weszłam w posiadanie informacji, skąd tak naprawdę tradycja jedzenia karpia w Wigilię.Pierwsze hodowle karpia pojawiły się w Polsce w średniowieczu za sprawą francuskich zakonnikf3w. Do końca XVII wieku hodowlą zajmowano się wyłącznie w zakonach. Tradycja jedzenia karpia na Wigilię pojawiła się najpierw właśnie tam. A ponieważ hodowla karpia była łatwa, ryby z powodzeniam się rozmnażały, stawf3w przybywało, karp był rybą nie tylko pożywną ale też tanią. Na stołach ludzi zamożnych siłą rzeczy karp nie był mile widziany, jako ryba dla biednych, jednak nigdy nie zniknął ze stołow wigilijnych w zakonach i na plebaniach. Tak więc, niniejszym odbieram PRL zasługi w rzekomym wprowadzeniu katolickiej tradycji i przywrcaam je średniowiecznym francuskim zakonnikom !

  • Pietro2015/07/09 10:35

    RAUJHPOm

    Huch - ein Stf6ckchen. Da harren auch schon anrede aus. Sollten themenspezifisch zugeschnitten eigentlich mal mittels eines tollen plugins der Beantwortung feilgeboten werden. Allerdings hat beauftragte Person Schwierigkeiten mit der Programmierung. Veilleicht dann doch manuell?

Dodaj komentarz

Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne, gdy się zarejestrujesz!
Dodatkowo zrobimy dla Ciebie darmową analizę Twojego sposobu odżywiania.

(wymagane)

(wymagany - nie będzie wyświetlany)

(wymagany)