Dieta Dla Zdrowia

Kalarepki z ryżem pyszna przekąska

Zamiast orzeszków i chipsów polecam chrupiące kalarepki z farszem ryżowym

Składniki: 2 młode kalarepy, 4 pomidorki koktajlowe, 3 łyżki ryżu pełnoziarnistego Parboiled, 3 łyżki majonezu, koperek, sól, biały pieprz.

Kalarepki kroimy na grube plastry i lekko solimy. Ryż gotujemy, studzimy doprawiamy solą i pieprzem, posiekanym koperkiem (może być również suszony) łączymy z majonezem, nakładamy na kalarepki i dekorujemy pomidorkami. Smacznego!

Autor: Kinga

Oceń artykuł

  • Ocena: 5/5
  • Głosów: 1

Komentarze (1)

  • Vina2016/11/20 12:43

    a88ZNI3F027

    In my forays around the Black blogosphere recently, I read that several young people have hung themselves recently, perhaps for different reasons, but its still problematic. And Springfield, MAs population is proleminatedy Black.L

Dodaj komentarz

Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne, gdy się zarejestrujesz!
Dodatkowo zrobimy dla Ciebie darmową analizę Twojego sposobu odżywiania.

(wymagane)

(wymagany - nie będzie wyświetlany)

(wymagany)