Dieta Dla Zdrowia

Fasolka szparogowa z jajkiem sadzonym

Rozłóż talerze na stole Niech wszyscy razem siądą w kole. Danie to pyszne jest i zdrowe, fajne radosne i kolorowe. I z głębi serca mojego Życzę wszystkim smacznego....

Składniki: fasolka szparagowa, bułka tarta, wegeta, jajko.

Fasolkę szparagową ugotowac w lekko osolonej wodzie, następnie odsączyc i podpiec na margarynie, doprawic do smaku wegetą, posypac bułką tartą i podsmażyc.
Fasolkę serwujemy razem z jajkiem sadzonym. Bardzo dobry i szybki obiad.
Smacznego!

Autor: becia114

Oceń artykuł

  • Ocena: 3.5/5
  • Głosów: 2

Komentarze (4)

  • Chelsi2016/11/20 12:14

    DTU1nUd8J

    Tengo opiniones encontradas al respecto. Por un lado me suena de mal gusto tener que pagar. Peeero tal vez si mi sue??o fuera casarme con una gran fiesta, preferir?­a que en vez de gastar plata en regalos inseivrbles, ese mismo dinero lo apliquen a otra cosa. No se, lo tengo que pensar un poco m??s jaja.Besote!

  • Serpent2015/07/14 10:06

    Zvgdtvgw

    Szarlotek , ale się naśmiałam z tego oscypka:D, orilnnagyie pierożki sa z samej białej maki a przed pieczeniem smarowane jakiem dla połysku ,ale ja je trochę ,,ulepszyłam " Kass, bardzo dobrze smakują , a pomysł nie mf3j tylko z Kuchni :))))Tili , no pracowita, powiadasz ?Niech tak będzie ,ale chyba nie do końca to prawda :DMajanko , bardzo dobre są, też życzę miłego dnia

  • Canal2015/07/10 01:37

    eLrp0sMkGif

    Szarasiu > Ja też się w niej dopiero teraz rmkaoszowałam i już planuję posadzić wiosną dwa krzaki na działce, a tej zimy mam nadzieję, że jeszcze gdzieś upoluję, chociaż chyba sezon na żurawinę jakoś w grudniu się kończy.. Cieszę się, że tu wpadasz, pozdrawiam :)))zemfiroczka > oczko, dobrych parę minut spędziłam przy pf3łce z herbatą zastanawiając się, ktf3ra będzie najlepiej kolorem pasować :D Tym bardziej - miło to czytać :)Bea > Ja rf3wnież dziękuję :):):)Pozdrawiam ciepło :)))

  • Lipe2015/07/09 19:35

    9OYKL7fB

    Paulinka , ja go bardzo lubię i to taki paeinwkSzarlotek , bardzo , bardzo dziękuje Liska , mf3j też jak już zaczęłam korzystać z internetu i tu zawartych przepisf3w , to chyba nawet pierwszy mf3j takiAnia , bardzo polecam, oj bardzoAtina, myślę ,że się i Tobie spodoba :)Majana, o tak to jest prawdziwe święto :)Kass, fajnie tak powspominać :)Abbra, tak jest bardzo delikatny ale zarazem dość konkretny , tym bardziej ,że dałam mu trochę mąki żytniej Tak taki mniam

Dodaj komentarz

Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne, gdy się zarejestrujesz!
Dodatkowo zrobimy dla Ciebie darmową analizę Twojego sposobu odżywiania.

(wymagane)

(wymagany - nie będzie wyświetlany)

(wymagany)