Dieta Dla Zdrowia

Duszony szpinak z czosnkiem

Przepis na szpinak - smaczny i zdrowy :)

30dag szpinaku świeżego, 2 ząbki czosnku, łyżeczka oliwy, gałka muszkatałowa, sól

Liście szpinaku umieść w głębokiej patelni, dodaj kilka łyżeczek wody, duś, aż zmięknie. W trakcie duszenia uzupełniaj wodę - szpinak nie powinien przywierać do patelni. Kiedy będzie już miękki dodaj zmiezdzony świeży czosnek, sól i gałkę muszkatałową. Duś 2-3 minuty. Gotowy szpinak skrop oliwą.

Autor: Nitka

Oceń artykuł

  • Ocena: 5/5
  • Głosów: 1

Komentarze (0)

    Brak komentarzy do tego artykułu.

Dodaj komentarz

Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne, gdy się zarejestrujesz!
Dodatkowo zrobimy dla Ciebie darmową analizę Twojego sposobu odżywiania.

(wymagane)

(wymagany - nie będzie wyświetlany)

(wymagany)