Dieta Dla Zdrowia

Cielęcinka w sosie musztardowym

Cielęcinę obsmażyć z każdej strony na małej ilości oleju rzepakowego, na patelni teflonowej. Musztardę połączyć z wodą - wlać do obsmażonej cielęciny. Dusić na małym ogniu przez ok. 20 min. Podawać z brokułami gotowanymi na parze.

Cielęcinka w sosie musztardowym

Składniki:

- 6 plastrów cielęciny,

- 3 łyżki musztardy rosyjskiej (lub innej ostrej),

- 0.5 szklanki wody

- sól

 

Cielęcinę obsmażyć z każdej strony na małej ilości oleju rzepakowego, na patelni teflonowej. Musztardę połączyć z wodą - wlać do obsmażonej cielęciny. Dusić na małym ogniu przez ok. 20 min. Podawać z brokułami gotowanymi na parze.

Autor: AnnaN

Oceń artykuł

Komentarze (3)

  • Robyn2018/03/26 02:18

    Im happy I now signed up

    Shop for Khari Lee Jersey with fast free shipping and great service 90 Dan Williams Jersey from china factory,cheap nike nfl jerseys online sale!

  • Mahalia2016/11/22 05:38

    jIyO9xbfL

    Thank you so much for this artelci, it saved me time!

  • Patty2016/11/20 12:04

    acUzekRi

    Pam, I did read between the brackets. What I was trying to say is that I am proud of you for sharing the story. I would like to believe I would have done the same for the troops in the same situation and someone would have done it for merh.cRaid

Dodaj komentarz

Twoje komentarze będą bardziej wiarygodne, gdy się zarejestrujesz!
Dodatkowo zrobimy dla Ciebie darmową analizę Twojego sposobu odżywiania.

(wymagane)

(wymagany - nie będzie wyświetlany)

(wymagany)